Szerintetek milyen lett az akváriumom?
Én is leírom a véleményemet, bár lehet, hogy említettek előttem belőle dolgokat.
Először is, nekem az egész túl szimmetrikus, egy akvárium akkor szép, ha nem ilyen egy növény-egy kő sorrendben vannak a dolgok benne. Másrészt az a vöröses kő nekem nem tűnik túl akváriumba valónak. Azok a műkövek meg leggtöbbször keményen pezsegnek ecet hatására...
Alapvetően az aljzat színe okés lenne, ha nem lennének benne azok a sárga pöttyök, így sajnos tök giccses tőle.
A növényeid szépek, de én máshogy rendezném el őket. Túlságosan szét vannak szórva, én egy kupacba tenném őket, hátulra a vízikelyheket, középre ami most középen van, és előlre ami most bal oldalt van. Mondjuk bal oldalra csoportosítva, hogy eltakarja a csöveket. Bár úgy meg a jobb oldal lenne nagyon üres, de mondjuk tehetnél oda háttérnövényt(vízikelyhet), és akkor meg lehet hagyni úszótérnek.
A szőlőtőke nagyon jó ötlet, kötözz majd rá mohát, nagyon természetesnek tud kinézni.
Jól nézd meg szilikon cső gyanánt mit adnak el neked. Pedig értek is hozzá, és fel sem tűnt a boltban. Ez van hát legyen. Aljzat felett 3 centivel, tetőig bezöldült a cső. Aljzat alatt lévő 60cm-nek, és az akváriumon kívül eső kb 2 méternek semmi baja.(vegyszereket nem használok.) Néha az ember nem úszhatja meg.
....ja képekért bocsi elég vacak, de ideje lenne aludni. nem akartam összetekerni a makro objektívet. remélem a lényeget látjátok...
Szerintem fekete háttérrel se lenne rossz. Ha sötétnek is tűnik, a sötét kiemeli a dekorációid és halaid. De ha sötét, tegyél akkor fehéret vagy égszínkéket.
Demente, ezzel a szilikon dologgal mire akartál célozni? Mert eddig amit vettem, nekem még minden cső bezöldült víz alatt. Bármennyiért és bárhonnan is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!