Szeretnék egy kis asztali dísz akváriumot, halak nélkül, esetleg pár garnélával. Mekkorát ajánlotok, milyen növényeket érdemes bele rakni, mennyiből lehetne kihozni?
Figyelt kérdés
2013. márc. 18. 15:53
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, hasznosak voltak a válaszok. A szettről egyetlen kérdésem van: a kábel milyen hosszú?
2013. márc. 18. 20:20
12/12 anonim válasza:
Melyik, a szűrőé, vagy a lámpáé?
Hát nem mértem le, de nagyjából ugyanolyan hosszúak, olyan 1,5-2m-esek. Nekem az akvárium mellett van a hosszabbítómba bedugva, szóval nem kellet ezen filóznom. :)
Ha esetleg e mellett a szett mellett maradsz, és innen rendeled meg, amit linkeltem, akkor szívesen leírom, hogy hogyan zajlott a rendelés, szállítás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!