Zöldségek a garnéláknak?
Én a répát tudom, hogy jó.
Beteszel egy bögre vizet a mikróba, amikor forr beleteszed a répaszeletet, és így hagyod főni 2 percet. Én az ancimnak így szoktam.
lehet még pl zöldborsót, spenótot, kukoricát
Konzerv bébirépával egyszer megszivattam a ganréláimat.
Olyan betegek lettek tőle, hogy 1 napig fetrengetek a földön. Csoda, hogy nem döglöttek meg. Persze gyorsan vízcsere, meg minden. Talán valami tartósítószer lehetett benne ami kicsit megmérgezte őket.
Forrázd le, hogy lesüllyedjen, vagy mikró. De ne főzd meg, mert azzal kifőzöd a vitaminok meg miegyás nagy részét.
A répa jó, azt szeretik. A borsónak, kukoricának a belsejét kell adni, előbbit mondjuk nálam le se tojták. De az uborka, salátalevél, cukkini, stb. is jó.
Én elsősorban a törpe szívóharcsák miatt adok zöldséget, igaz az amano garnélák is mindig rárepülnek.
Nálunk idáig csak az uborka vált be, a sárgarépát mindenki elkerülte. Állítólag még a sütőtököt is nagyon szeretik, lehet ki is próbálom a héten.
Még annyi, hogy szerintem inkább gázon forralj vizet, a mikrohullámú sugarak károsak. Ha tűzön forralod, az sokkal jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!