Milyen lett? Vélemények?
Tegnap reggel felkeltem "húú megint metszés" víz leenged, halak másik akváriumba szűrőt át vezetékeztem, egy felmosóvödör növény kidob, párat megtartottam (1tő vallisneria 6 növendékével együtt, pár bokros növény egy marék java moha, meg ami a képeken van) új talaj lett (manado) az előző verzió kezelhetetlen volt, 200 literes az akvárium.
szerintem kicsit kopárnak tűnik, rossz látvány az a hálós valami ott balra, kár hogy ennyire látszik a szűrő, azt jobban takarnám valami szép növénnyel.
a halak szépek!ennyi.
Módosítottam pár dolgon, szívóág,még pár kő,moha,még egy fa, kis kövek szabálytalanabbra, három nap elteltével már látok új hajtásokat a növényeken a vallisneria újabb indával gyarapodott (remélem nem hajt többet)
A legnagyobb fejtörést az áramlás okozta egy vízfelszín fodrozás, valliznéria hátsó részen tartása, a kosz a szurokősárhoz menjen, ezt a három dolgot kellett összehangolnom kb 4 óra görcsölés után sikerült nem esztétikus de a vallisneria sokat kitakar majd belőle.
Képek: [link]
(A két pleko csak vendégségbe van 1-2 hónapig!)
A 12-nap után kezd dzsungelesedni, de még kell idő neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!