Mikor tegyem be a szülőszobába a plattimat?
Mikor lett terhes? Én mindig számolom, egy héttel a szülés előtt teszem be, hogy ne fárassza ki a hím.
Általában egy hónapig terhesek. Nem kattan be, csak fed le, nehogy kiugorjon, vagyis hát, nekem nem kattant be, mondjuk én újszülött kora óta nevelem. Külön akváriumba rakom egy szülődobozfélébe, ami hálóval van körülkerítve, és nagy méretű. Azt mondom, ha sok a növényed hagyd, ha nem akkor.... Befőttesben nem lehet, megfullad és kicsi is. Ha a kicsikre értetted akkor, maradhat szülőszobában, befőttesben lassan nő fel és nekem el is pusztult úgy.
Február 14-én vettem. Egy másik nőstényt is vettem vele. Az már megszült, sajnos nem raktam időben be és megették a kicsiket. Van egy levegőztetőm igaz nem nagy teljesítményű. Ha azt betenném a nagy befőttesüvegbe úgy sem lenne jó? Sajnos most nincs pénzem aksira. Az üvegbe tennék követ, meg van növényem is, igaz mű. A szülőszobám ilyen:
Szerintem ma este berakom. Akkor estére maradhat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!