Hogy lehet ez? Többi lent
Figyelt kérdés
Az akváriumomat nemrég alakitottam be...vettem bele két guppit meg egy algaevő halat...ma nézem és látok benne két csigát...azok hogy kerülhettek bele?én nem vettem csigát...mit csináljak velük?2013. márc. 9. 22:24
1/7 anonim válasza:
Valószínűleg a növényekkel kerültek be. Kivenni nem muszáj őket.
2/7 anonim válasza:
Szedd ki őket minél előbb!!!
Hidd el, csak a baj lesz velük, addig irtsd ki őket, amíg lehet. Továbbra is figyeld az akit, és ha meglátsz egyet, szedd ki azonnal.
3/7 Platypus válasza:
Egy egészséges akváriumban semmi bajt nem csinálnak a csigák. Nem is szaporodnak túl, és növényt sem rágnak. Akkor szoktak vészesen szaporodni, ha valaki túleteti a halakat. Ha tetszenek neked, tartsd meg őket.
4/7 Pendulum92 válasza:
Először én is kiakartam írtani őket, de közben rájöttem, hogy hasznosak is.
5/7 vasutember válasza:
nekem megtisztították a barna algától a növényeimet
szerintem is várj még azzal a kiirtással
6/7 A kérdező kommentje:
de nem nőnek olyan nagyra nem?
2013. márc. 10. 15:13
7/7 anonim válasza:
Ha utálod őket, vagy ha túl sok van, bármikor ki tudod szedni kézzel. Amúgy meg aranyosak, eszik az algát, hasznosak. Vannak köztük szépek is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!