Mit tudnék az akvárium széleinek élére ragasztani (lepattanás ellen)?
teknősöket fogok benne tartani és elég nagy, viszont nem olyan vastag az üveg...
ezért gondoltam h ragasztanék az élére vmit, ami kicsit védi az esetleges lepattanástól...stb
de mit és hogyan?
kedves utolsó...nem értem h most mi bajod
miért baj az, h kiveszem a tekiket és úgy takarítom a helyüket...had döntsem már el, h hova öntöm belőle a vízet..
egyébként meg hetente többször is kiveszem őket és a szobában mászkálnak kicsit, amíg takarítom a helyüket
nekem egyszerűbb úgy megoldani (még) h kiöntöm a vizet...
ha meg nagyobbak lesznek akkor a kerti tóban fognak élni, télen meg 2 ugyanekkora terráriumba
ja és nem az egész vizet akarom cipelni, hanem lemerek belőle és ami marad, azt öntöm csak ki a WC-be
de így sem könnyű terrárium, a fürdő ajtó meg nem vmi széles
Végigolvastam a hozzászólásokat, és egy dolgot nem értek ezzel kapcsolatban. Miért baj az, hogy élvédőt akar rá tenni? Ha neki tetszik, és meg akarja csinálni, miért ne csinálhatná meg? Ettől biztonságosabbnak érzi és egyben jobban alszik este, akkor sz.rni rá! Nem a Te pénzedből veszi... Ez olyan mintha megakarnád mondani, hogy mindenki úgy rakjon tejet a kávéba, hogy a tehenet viszi haza hozzá, nem pedig a doboz tejet...
Jómagam is jó pár terrárium és akvárium gazdája vagyok, és van amelyiken van. (pl, azért mert fából készült L alakú lett rátéve, és így összhangban van a bútorral). És kapaszkodj meg... Még senki nem mondta, hogy MINEK RÁ, hanem azt mondták NAGYON JÓL NÉZZ KI.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!