Melyik a jobb: sera nitrivec, vagy sera filter biostart, vagy mindegy hogy melyik?
Figyelt kérdés
ammónia lebontáshoz kell, de azt halottam hogy mindkettő tartalmaz bacikultúrát, de hogy most melyik a jobb, vagy mindegy? ezért kérdezek rá itt!
ELŐRE IS KÖSZÖNÖM!
2013. márc. 3. 19:08
2/9 A kérdező kommentje:
nem az: már sokan leb*sztak itt, hogy mért nem használok ammóni ellen vagy szenet, vagy bacit kultit
2013. márc. 3. 19:16
3/9 vasutember válasza:
én a sera nitrivecet használtam úgyanezen célból (ezt adták a boltban)
nekem bevált
4/9 A kérdező kommentje:
és a filter biostart (mert én afelé hajlok)
2013. márc. 3. 19:27
5/9 vasutember válasza:
6/9 _.-Akv-._ válasza:
DE A BACIKULTÚRA MAGÁTÓL IS ELSZAPORODIK EMBER!
7/9 anonim válasza:
Ammóniát ez nem bont le. Várj 4 hetet, miután elindítottad az akváriumodat, járjon üresen, halak nélkül (növények lehetőleg legyenek már benne). 4 hét leteltével meg mehetnek az első lakók.
A részleges vízcserékre kell csak odafigyelni. Az első 2 hétben cserélj heti 2x30%-ot, majd utána elég heti 1x30%.
És ennyi. Ezeket a "csudaszereket" meg hagyd a fenébe.
8/9 anonim válasza:
Az akváriumba csak víz kell, mást beleönteni felesleges.
9/9 YourDestiny válasza:
A nitrivec csak egy amolyan előserkentő lötty, hogy hamarább meglegyen a megfelelő mennyiségű baci. Működő akváriumbe felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!