Csigasügérhez melyik méretű kvarchomok lenne jobb?
Figyelt kérdés
0,2-0,6 mm; 0,4-1 mm; 1-3 mm.
Valamint kiszámoltam hogy kb 5 liter kéne belőle ez hány kiló lehet kb? Mert ha kilóra kapom azért tudjak mit mondani.
2013. febr. 25. 18:12
1/8 _.-Akv-._ válasza:
Ha teljesen ugyanaz a szín én vennék mondjuk két kg legkisebbett 3 nagyobbat.
2/8 A kérdező kommentje:
Akkor kb 5l az 5kg lehet ha jól veszem ki?
Amúgy nem rossz ötlet vegyesen.
2013. febr. 25. 18:28
3/8 anonim válasza:
Hali, nem tudom hogy mennyire pontos, viszont nekem 1-2 tizedes pontossággal megadta, vagyis nem e szerint vettem aljzatot, viszont utólag leellenőriztem, és nagyjából jó volt:)
5/8 anonim válasza:
5 liter, hát nem tudom, majd úgy szemre meglátod. Lehet olyan 7-8 kg, nem tudom. Biztosan nehezebb a víznél, tehát 5 kg-nál csak több :)
Szerintem a 0,4-1 lehet a jó, vagy az 1-3. Utóbbit biztosan könnyebb kezelni, de nem tudom a csigasügéreknek mi lenne az ideális.
6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm!
a kalkulátor is 6kg körüli értéket adott ez kiindulásnak jó.:)
2013. febr. 25. 18:35
7/8 YourDestiny válasza:
Kb. 7-8 kiló. A 0,4-1 milliset vedd. Nekem volt már többféle, az a legjobb. Az első tűl kicsi. Szép, de nagyon betapad, meg elég könnyű, így ha felzavarják száll mindenfelé. A harmadik meg szerintem már nem igazán kvarchomok kinézetű, a 3 milli már inkább kavicsra hajazna.
8/8 A kérdező kommentje:
Végül a 0,4-1mm vettem szerintem is jó választás volt.
2013. febr. 26. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!