Mik lehetnek azok a kis úszó izék az akváriumomban?
A kérdés alapján ha nem lett volna leírás habozás nélkül beírtam volna hogy halak XDD
Amúgy a leírásod alapján kagylósrákra tippelek, vagy nemtudom.
Ez: [link]
És ezek: [link]
Alapján nagyon gyorsan szabadulj meg tőlük!!! Azt sajnos nemtudom hogy kerültek oda. Én ilyen szempontból szerencsés vagyok, nekem eddig semmi ilyesmi nem volt.
Szerintem próbáld meg őket csővel leszívni vízcserék alkalmával. Vagy ha kislyukú a hálód megpróbálhatsz azzal is operálni.
én azt javasolnám a teljes eltűntetéshez, hogy egy gyógymedencébe tedd át a halaid, és a növényeid egy gyorsfürdő után, a szűrőt anélkül egy vödörbe. a gyógymedencében végett Girokill kezelést. (ez egy nem nagyon ismert Neptun termék, ami szerintem eléggé jó. 20lvízre 1 tabletta, 2napos fürdetés. ezután egy 1/3-os vízcsere javasolt.). majd kezeld meg a rákokkal teli medencét egy Girokill-kúrával, majd 50%-os vízcsere után pedig dupla a adag dezinfekttel. 3napmúlva 50%-os vízcsere, és meg is vagy az egésszel.
én így csináltam, mert nekem a tubiflex etetés után elentek meg, és ez kivitte őket. :D
remélem segítettem, és hagyasd jóvá az itteni szakértőkkel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!