Miért poshadt átláthatatlan, sötét az aranyhalaknak a vize?
Nagyon remélem, hogy a kérdező troll, de azért ezen az oldalon szép számmal vannak ilyen jellegű kérdések, amikről kiderül, hogy mégsem. És ha véletlenül ez egy valódi kérdés, akkor borzalmas élete van annak az aranyhalnak.
Kedves kérdező, ezt olvasd végig:
Ezen belül a tévhitek és az akvárium gondozása című részt.
Utána meg a halad igényeit:
Szerintem a kérdező nem troll,...elég szánalmas, hogy ilyen kifejezéssel élnek a mai emberek!
A kérdező azt kérdezi, hogyan tisztítsa megfelelően a kis akváriumot?! Leírja még részletesen, hogyan szokta ő csinálni! Erre nem ilyen hülye válaszokat kellene írnotok, hanem értelmesen válaszolni, és kijavítani, ha valamit rosszul csinál!
Látom itt Magyarországon ilyen s..gf...j emberek élnek! A fórum azért van, mert ha valamit nem tud az ember, akkor megkérdezi!!! Az első kommentelőnek írom; ha nem is volt aranyhalad, akkor mit okosítassz itt nekem? A boltba utána kérdeztem mindennek, de látom, az eladók is hülyék ehhez, mert az ő tanácsaikat követtem és akkor lett ilyen a víz!!! 3 hete kezdtem el úgy cserélni a vizüket, ahogy leírtam, mert egy állítólagos szakember ezt tanácsolta, és azóta ilyen a víz! Szóval, nem értem miért kell egyszerre leszólni az embert! Ti talán a világ legokosabb emberei vagytok??? Pfff... Jah, amúgy, 2 aranyhalam van, egy pár, és van mellettük egy albínó algaevő is!
Mindig reménykedek, hogyha kiírok egy kérdést, akkor normális hozzáértő emberek válaszolnak! De sajnos mindig tévedek! Le is törlöm magam, mert ez az oldal egy szánalom! Inkább megyek külföldi fórumokra, ott legalább normális válaszokat lehet kapni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!