Megéri venni használt akváriumot, berendezést a neten?
Majdnem ennyiért lehet venni új 100-200 literes akváriumot. 800-4000 forintért nem éri meg kockáztatni.
Mondom mindezt annak ellenére, hogy vettem régebben használt akváriumot, de természetesen megnéztem, hogy mit veszek és nagyon alkalmi vétel volt.
Ha cégtől rendelt és nem azt kapta, akkor reklamálni kell. Mindenki tévedhet, de míg egy magánszemély átverhet, addig egy cég ezt nem engedheti meg.
Tehát létező vállalkozástól nyugodtan rendelhetsz, ha teheted nézz el hozzájuk és utána rendelj.
Magánszemélynek én nem utalnék előre.
Megbízhatónak látszó helyen foglaltam már külföldi szállást, fizettem előre és egyedül a címem ékezetes karaktereivel volt gond.
Egyik barátom viszont külföldről nem pontosan azt kapta, amit rendelt...
G.
Hello!
Mi nem rég vettünk egy 115 literes akváriumot 8500 Ft-ért. Nem használt, nagyon jó. Megrendeled és megcsinálják. 2 héten belül szállítják, a szállítás ingyenes. Nekünk kb 1 hét alatt itt volt. Ha érdekel, írj egy privát mailt és megadom a srácok elérhetőségét. Annyi van benne, ami nekünk is először kicsit "zavaró volt", hogy előleget kell elutalni nekik, de végül kiderült, hogy nincs semmi buktató. Tranzittal jött a srác és csomó akvárium volt még a kocsiban. :-)
Én antikváriumból vettem könyvet a neten és naygon jó minőség volt szal nem vernek át a neten. Legalábbis nem mindenhol. Ha megoldható akkor tényleg az a legtisztább ah elmész, megnézed és ott fizetsz ha megfelel. Nem tudom miért idegenkednek annyira sokan a netes vásárlástól. És amikor az apróhirdetésekből néztünk ki annak idején valamit magunknak az újságból. Az sem volt kevésbé zsákbamacska mint ez.
Amúgy nekem az árral lenne bajom amit írtál. Javítsatok ki ha tévedek, de én úgy tudom hogy térfogat alapján van az ára a akváriumnak, megvan hogy literje mennyi. Én 40 literest vettem újonnan 2500Ft-ér, állatkereskedésben. Namármost ha tényleg liter alapján megy akkor egy 120 literesnek arányosan úgy 7500 körül kéne lennie.
Mindenesetre én megnézném egy állatkereskedésben is mielőtt használt után nézek.
Én 20.000-ért berendezettet találtam neked:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!