Neonhal és Red Cherry garnéla megfér egymás mellett?
egy nano akváriumot akarok létrehozni,sok növénnyel,jávai mohával,a nano halak elég drágák
de galaxi rabbórára mindenképp befektetek.
45 literes aksi lenne 8db RC-vel,7-8 neonnal,és 7-8 galaxy razbórával.
valami ilyesmit akarok kihozni: [link]
képen is együtt látni őket gondoltam azért megkérdem:)
Neonhal nem való ilyen méretbe. Ahhoz egy 80 centi hosszú akvárium kellene. És amúgy nem férnek meg egymás mellett.
Az már csak hab a tortán hogy ennyi halat el sem bírna ez a kis víztömeg. A galaxy razbóra jó ötlet, egy 6-os csapat hal+10 garnéla és kész a szép növényes aksi.:)
Neonhalnak nagyon kicsi a hely.
Én a helyedben 45l-be csak egy fajta halat raknék a garnélák mellé. A nanohalak sem olyan drágák (bárnem tudom, merre laksz), nálunk az endler guppi 350ft, a z amanda lazac meg 299ft. Nem hiszem, hogy pl a Borarasok sokkal többe kerülnek.
A galaxy-val pont belefutottál egy ritkább halba, ő még csak most kezd elterjedni, azért drága.
Neonhal nem mehet bele! És szerintem amúgy is sok lenne a hal.
Legyen 10 galaxy, és elég is lesz.
Azt azért megnézném, hogy egy kis 45 literes akiból hogyan fogsz kihozni olyat, mint a képeken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!