Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Akvárium vagy terrárium?

Akvárium vagy terrárium?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Minap találtam egy 8 litres(31cm magas,14cm szeles,21 cm hosszu)akvariumot.Azon gondolkoztam ,hogy vizinövényeket vagy szárazfoldi növényeket ültessek bele?Vizinél ugy gondoltam,hogy teszek egy kis táptalajt,es ugye az akvárium magas,egy két nagyranövő növényt.Szárazföldinel pedig ugy gondoltam,hogy egy hátteret készitek és a hátterbe bele illeszteném a növényeket.

Nem tudok választani,ugyhogy titeket kérlek meg,hogy érveljetek melyik lenne jobb,illetve szebb.

Az akvárium ténylegesen kicsi,és epp ezért nem áll szándékomba semmien előlényt beletenni.

Válaszokat elöre is köszönöm !

2013. febr. 10. 13:14
 1/4 A kérdező kommentje:
Ha ugy gondoljátok,hogy egyiket se lehetne megvalósitani akkor azt is írjátok le!Vagy esetleg ha valamit máskepp kellene megcsinálni,esetleg más ötletekkel.
2013. febr. 10. 13:16
 2/4 anonim ***** válasza:
szerintem inkább szárazföldire csináld
2013. febr. 10. 13:16
 3/4 anonim ***** válasza:
mondjuk én sivatagira csinálnám. lentre kaktuszok, a háttérbe, ami ilyen öblös, oda pozsgások
2013. febr. 10. 13:18
 4/4 Platypus ***** válasza:

Mindkettőt meg lehet oldani, de az akváriummal sokkal több a macera. Vízmozgásra például szükség van, akkor is, ha csak növények vannak. Mestersége világításra is. Gyakran kell vizet cserélni és rendszeresen tápozni kis mennyiségekkel. És ha egy picit is rosszul találod el a dolgokat, rögtön algásodik.

Egy floráriumnak elég lehet a természetes napfény. Egy jó virágfölddel nem kell növénytápokat venned. Nem kell vizet cserélni, csak rendszeresen locsolni. Nem algásodik. Mondjuk nehezebb olyan növényeket találni bele, amik tényleg kicsik is maradnak.

2013. febr. 10. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!