Bandesz100 kérdése:
60 literes akváriumba lehet 2 db sziámi harcos halat tenni. ,? Azt hiszem ez a neve vagy betta a neve
Figyelt kérdés
2013. febr. 3. 19:16
1/5 YourDestiny válasza:
Hát, én sűrű növényzet mellett se kockáztatnám meg.
2/5 anonim válasza:
Nem!A Betta(sziámi harcos hal) agresszív hal kis helyen nem tartható 1-nél több!(maximum nőstény de az se mindig jó)
3/5 anonim válasza:
teljesen mind1, hogy 60 liter vagy 600... előbb vagy utóbb úgyis össze fognak találkozni és akkor ha összetalálkoznak biztos, hogy addig csipkedik egymást amíg meg nem hal az egyik... (persze 2 hímről beszélek)
ha 1 hímet és 2-3 nőstényt akarsz akkor ahhoz szintén pici a 60 liter.. mondjuk egy 90 be már elmennek !
4/5 izomszörp válasza:
Bandesz, én cáfolom a többieket, mert nálunk nagyon jól meg voltak!!! Most már nekünk is nagyobb lett az akvárium, és ebben is jól érzik magukat!
Szerintem nem mindegy hogy milyen fajtájú Bettát veszel!
5/5 anonim válasza:
Hát nekem 1 sziámi van 60 literbe.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!