Ehhez mit szóltok? Nekem tetszik.
Kérdező:
Ha nem vagy elkényeztetett kiskölök akkor tudnád, hogy a vok az egy főzéshez használt edény.
Üdv,
=) Szerintem is, még egyszer sem használtam az említett ,,főzéshez fasznált edényt", egyébként direkt rákerestem a vok-ra google-ban az első találat most figyelj: Videoton Oktatási Központ. =D
Nem akartam kötekedni, csak egyszerűen szúrja a szemem a vok, vmi, h, szavak, a vok-ból pl. pont az ,,agy" szót sprórolta ki a modern szleng, ugyan mibe telne már kiírni amit akarok és nem mellékesen komolytalanná teszi az egész kommunikációt. Egyébként ez jellemzően a tizenéves korosztályra jellemző, én meg már 30 közelében nehezen tolerálom a b.ziskodást (hölgyeknék visszaszívom).
Ezt figyeld, már a kérdésben is, amilyen a kérdező b.ziskodása annyira fogyaték a jelleme:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Bocs, már alaposan eltértünk a témától.
Üdv,
Arra akartam ezzel nagyon finoman célozni, hogy ha ahhoz is lusta vagyok, hogy kiírjam a ,,vagyok" névmást, akkor ez nem tesz jót a személyiségem külső megítélésének, és vajon mi alapján várok el komoly, hasznos választ, javaslatot, akármit.
De ez nem neked szól kérdező, (tizenéves hölgyeket nem bántunk), hanem inkább tanító célzattal igyekeztem megjegyzést fűzni a kérdésedhez a többi gyakorizó számára, de ne vedd magadra kérlek.
Üdv,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!