Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Ehhez mit szóltok? Nekem tetszik.

Ehhez mit szóltok? Nekem tetszik.

Figyelt kérdés
[link] ak. Fbcdn. Net/hphotos-ak-snc7/419713_530236057007932_1294278336_n. Jpg
2013. febr. 2. 18:12
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Ez az üzlet! A gyártó cégnek is és a halárusoknak is! Fogy a gömb aksi,fogy a hal!Ha egyik sem fogyna,bezárhatnák a boltot! :)
2013. febr. 3. 12:21
 12/20 Frontosa ***** válasza:

Kérdező:

Ha nem vagy elkényeztetett kiskölök akkor tudnád, hogy a vok az egy főzéshez használt edény.

Üdv,

2013. febr. 4. 11:42
 13/20 A kérdező kommentje:
Ha te meg okosabb lennél,mint aminek teszed magad,akkor tudnád,hogy az a főzőedény:vook!!! :))
2013. febr. 4. 11:58
 14/20 A kérdező kommentje:
Amúgy meg élnek ameddig élnek,veszek másikat!xD A természetben is van amelyik a halál áldozata lesz..akkor? Itt is,ott is túlélheti! :)
2013. febr. 4. 12:01
 15/20 Frontosa ***** válasza:
Tévedsz! Helyesen: wok. =)
2013. febr. 4. 13:24
 16/20 A kérdező kommentje:
Nem tévedek drága,én tudom és elárulom neked,először úgy írtam le,de javítottam,hogy az ilyen túl okosak megértsék! Szerintem én többet láttam,használtam,mint te! :)...maradjunk ennyiben,báár...azt is tudom,hogy sok kis...hagy ne nevezzem meg,hogy ki,csak szórakozni,kötekedni jár ide! Mint TE is! Puszillak... :)
2013. febr. 4. 17:35
 17/20 Frontosa ***** válasza:

=) Szerintem is, még egyszer sem használtam az említett ,,főzéshez fasznált edényt", egyébként direkt rákerestem a vok-ra google-ban az első találat most figyelj: Videoton Oktatási Központ. =D

Nem akartam kötekedni, csak egyszerűen szúrja a szemem a vok, vmi, h, szavak, a vok-ból pl. pont az ,,agy" szót sprórolta ki a modern szleng, ugyan mibe telne már kiírni amit akarok és nem mellékesen komolytalanná teszi az egész kommunikációt. Egyébként ez jellemzően a tizenéves korosztályra jellemző, én meg már 30 közelében nehezen tolerálom a b.ziskodást (hölgyeknék visszaszívom).

Ezt figyeld, már a kérdésben is, amilyen a kérdező b.ziskodása annyira fogyaték a jelleme:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

Bocs, már alaposan eltértünk a témától.

Üdv,

2013. febr. 4. 18:16
 18/20 Frontosa ***** válasza:

Arra akartam ezzel nagyon finoman célozni, hogy ha ahhoz is lusta vagyok, hogy kiírjam a ,,vagyok" névmást, akkor ez nem tesz jót a személyiségem külső megítélésének, és vajon mi alapján várok el komoly, hasznos választ, javaslatot, akármit.

De ez nem neked szól kérdező, (tizenéves hölgyeket nem bántunk), hanem inkább tanító célzattal igyekeztem megjegyzést fűzni a kérdésedhez a többi gyakorizó számára, de ne vedd magadra kérlek.

Üdv,

2013. febr. 4. 18:26
 19/20 A kérdező kommentje:
Köszi:"tizenéves hölgyeket nem bántunk" ...hááát...ne is...én sem bántom.A "vok,pedig maradt az sms-ezésből,mivel ott spórolni kell a karakterekkel! :)csupán ennyi...és egyszerűbb is leírni,tízen és harminc egynéhány évesen is! Aki megakarja érteni,az így is,úgy is megérti! :DD...Mindettől függetlenül a labirintus akvárium nekem tetszik! :D
2013. febr. 4. 20:04
 20/20 anonim ***** válasza:
Nekem hasonló van, csak nem ekkora, hanem 3 külön kis akvárium részre van osztva.... :))
2013. febr. 22. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!