Hogyan tudom egy adott hőmérsékleten tartani az akvárium hőfokát? (Csak melegítő van benne! )
Állandóan fel megye 28 C-ra a hőmérséklet! Le tudtam úgy hűteni, hogy egész éjszaka nyitva volt az ablak, de nap közben mindig visszamegy 28 C-ra
Vagy az a hőmérséklet megfeleő a halaknak?
(neon, betta, harcsák)
45 literes, és Aqauel Fan Mini Plus szűrő van benne!
( [link]
A fűtőd (melegítő) fix, vagy termosztátos?
Ha fix, akkor nem kell egész nap mennie, tapasztald ki, hogy mennyi ideig kell mennie naponta, és időkapcsolóval szabályozd.
Ha termosztátos, akkor rossz a termosztátja (feltéve persze, hogy nem te állítottad be rossz hőmérsékletre).
nem azért de be sincs dugva, éppen azért mert felment a hőmérséklet (az is lehet a baj?)
nem, sajnos nincs másik hőmérőm :(
Azt néztem, hogy a fütő 22 C-ra van állítva, bedugtam a melegítőt és fel tekertem 25 C-ra és bekapcsolt! Közbe a hőmérő 27 C-ot mutat! Te hát valószínű a hőmérő a rossz, nem? De a biztonság kedvéért veszek mégegy hőmérőt, és leellenőrzöm!
Meg kézzel bele is nyúltam a vízbe megnézni, hogy milyen hőmérsékletű a víz és szerintem nincs 27-28 C-os! De ezt csak "érzésre" mondom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!