Cápaharcsa tartása? (pangasius)
Figyi, te írtad, hogy 10l-ben tartottad a bettádat. Most akkor a betta nem gerinces állat? Tippelj....
Egyébként a gyakori arra való (szerintem), hogy az utánaolvasás után, ha valami nem világos, rákérdezz. Nem pedig arra, hogy leírják az igazat, és a jó tanácsot, erre te meg mintha el se olvasnád a választ, ragaszkodsz az igazadhoz, és mindent úgy hagysz, ahogy eredetileg is volt.
Akitől a halt kaptad, nem tudja, hogy téged nem érdekel az akvarisztika? Add vissza neki a harcsát....
Egyszer se mondtam, hogy "kapjad be".
Én csak azt mondtam, hogy minek tartasz halat, ha nem is akarsz. Kaptad a halakat, rendben. De ha nem tudod neki biztosítani a feltételeket, akkor kár velük szenvedni. Pláne úgy, hogy a válaszaid alapján (ez csak lehet, hogy nekem jön így le) nemigen van fogalmad a haltartásról. Ilyenkor a legjobb, ha az ember továbbadja valaki olyannak, aki tud kezdeni vele valamit, pl megfelelő körülmények között tartani.
Leírom, miért nem érdemes a boltosnak hinni: neki a vevő a hasznot jelenti. Abból él meg. Nem érdeke, hogy felvilágosítsa az embert arról, hogy ez meg az így nem jó, nem működő dolog. Ha ezt megteszi, nemcsak hogy arról a pénzről marad le, de a vevőnek az jön le az egészből, hogy 2ide többet nem jövök, hülye eladó". Így inkább elad bármit bárhogy, hogy haszna legyen. Végülis ebből él, ebből futja kenyérre neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!