Szerintetek mivel etessem?
Helló
Szerdán vettem cápaharcsát(25cm)-es és nem eszik semmit Az aksim 360L a mérettel probléma nem lehet.Márvány sügérekkel van együtt....Fehér halat nem eszik. És Gammarus-t sem(az kis garnéla) Tavi hal kaját is adtam neki azt sem eszi mit adjak neki? olvastam h 1 idő után át vált forrázott zöldségre... segítsetek Előre is köszi :) jah és a márvány sügérek azok esznek rendesen
Próbálj neki fagyasztott kaját adni, a vörös szúnyog minden hal érdeklődését felkelti. Ha azt sem fogadja el, akkor valami komoly baja van.
Lesz probléma az akvárium méretével. Ez a hal méter fölé is képes nőni, 5000 literben lehet kifejlett példányt tartani. Bár ilyen kis helyen, márványsügér mellett nem valószínű, hogy elég jó lesz a vízminőség hogy képes legyen egészségesen fejlődni.
Rengeteg sóféreglárvával: egy kis edénybe levegőztetést állíts be és vegyél az akváriumos boltokban sóvéreglárva petéset!
Csak egy késhegynyi petét rakj 5-literenként!
Ebből olyan 30 lárva kel ki.
Vagy nyáron állíts ki egy vödröt tele vízzel és a szúnyogok belepetéznek.
Ha később sem eszik akkor beteg és meg kell vizsgálni.
>>>: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!