Ezeket a köveket be lehet rakni akváriumba?
Nem tudom milyen kövek ezek, egy barátom sziklakertjéből kaptam néhányat, hogy hátha jó lesz, de nem tudom, hogy bele rakhatom-e őket. Lesikáltam, kiáztattam, kifőztem mindet. Azok a laposak olyanok, mintha rozsdásak lennének, de lehet hogy nem az, csak olyan a színük, nekem fogalmam sincs. Van valakinek hasonló az akváriumában? Szerintetek felhasználhatom őket? Ha kell csinálok közelebbi képet.
Igen, az fémes elszíneződé, ne rakd az akváriumba, mert nehézfém mérgezést kapnak a halak.
Amelyikben nincs fém, és sósav hatására nem pezseg, az mehet a vízbe.
Köszönöm az eddigieket!
Én a felső négyet csillámpalának nézem, a szerkezete is olyan réteges és neten azt írják, hogy csillámpala mehet akváriumba, de nem fogom beletenni, mert akkor is aggasztanak azok a rozsdás foltok. Ecettel kipróbáltam az alsó kettőt, nem pezseg, de csak 10%-os volt és félek, hogy azért nem pezsgett ki, mert gyenge. Valahonnan szerzek sósavat mielőtt betenném.
Jó az ecet, felesleges mással kipróbálni.
Persze ha a magad megnyugtatása a cél, akkor miért s ne? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!