Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » 100 literes akváriumba aranyha...

100 literes akváriumba aranyhalat?

Figyelt kérdés
azt szeretném kérdezni hogy tehetek e 100 literes akváriumba egy pár aranyhalat ? azt olvastam ,hogy minimum 200 literes akvárium kell nekik ,de ezt nem értem csomó helyen látok ,hogy aranyhalat kb 5 literes gömbakváriumban tartják ,ezt én is megvettem mert ez tényleg állatkínzás, na de mi van egy nagy 100 literes akváriummal ,mert az azért már elég nagy, most ez pontosan hogy jött ki ,hogy nekik 200 literes akvárium szükséges megkérdezték a halakat ? vagy valamilyen szerkezetet kötöttek rá és látták ,hogy 199 literesnél még stresszel, de 200 liternél már nem ? :D
2013. jan. 20. 12:02
1 2
 11/13 Pendulum92 ***** válasza:
Az, hogy a hal túl él, és hogy egészséges, és jól érzi magát, az két különböző dolog.Felvetem a kérdést, az akvarizálás a halak életbentartásáról kéne szóljon, vagy a természet szépségének a tiszteletéről, amiben benne van a minél optimálisabb körülmények megteremtése?
2013. jan. 22. 13:23
 12/13 A kérdező kommentje:
NEKEM CSAK A AZT VÁLASZOLJA MEG VKI ,HOGY MIÉRT CSAK A MAGYARORSZÁGON TILOS ARANYHALAT GÖMBAKSIBAN TARTANI ? ÉS A TÖBBI ORSZÁGBAN MIÉRT LEHET ?
2013. jan. 22. 15:24
 13/13 Pendulum92 ***** válasza:
Nem tilos itt sem tudtommal, és a 30 liter alatt nem szabad gerinces állatot tartani törvény sem lépett még életbe, de akkor sem lehet egy kis gömbakváriumban megfelelő körülményeket teremteni. Azért, mert eléldegél 5 liter vízben, még jelenti azt, hogy jól is érzi magát. Akkor meg mi értelme? Kínozzuk a halat, mert szép és jól néz ki az íróasztalon?
2013. jan. 22. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!