Jó lesz így az akvárium? Hozzáértők help
Tegnap vettem egy Aquael 54L-es akváriumot, járt hozzá egy belső szűrő(levegőztető is), magánszemélytöl vettem, ezután bementem a Campona-ba, és ott vettem 6 növényt, kavicsos aljzatot,, tápföldet a növényeknek meg egy kis dekorációt:)
Szóval jól átmostam a kavicsot összeraktam, feltöltöttem minden ok a szűrő megy(bár szinte hangtalanul de látszólag tisztítja a vizet rendesen),a barna vízböl egy este alatt a csinálta azt a vizet ami a képeken van, visszatérve a Camponába azt mondták hogy 5-6 napig kell járatnom az akváriumot aztán mehetnek a halak.Szeretnék 8 neonhalat, esetleg ha lehet pár garnélát melléjük.Egyszerre betehetem a neonokat és a garnélákat? vagy várjak pár napot amig a neonok megszokják az új helyet, és csak utána a garnélákat?hány garnélát tegyek 8 neon mellé egy ekkora akkuba? Amúgy van automatikus fűtő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!