Mi ez a titokzatos ízeltlábú az akváriumomban?
Ma észrevettem, hogy van az akváriumban egy olyan lény, amit nem tettem bele. Talán egy szárazföldi rovar lárvája?
Kb. 2 cm Fotó is készült róla, itt vannak:
Ez az első fotó csalóka, mert a mellette levő garnis sokkal hátrébb van, így a lény nagyon nagynak látszik.
Mi ez a lény? Rákszerű és él, mert helyet változtat, ha egy lakó a közelbe megy.
Veszélyes lehet? Több is lehet belőle?
Akvárium leírása:
- nyitott, 84 liter, belső szűréssel, vizet cserélem rendesen
- 4 hónapja működik és új lakók már rég nem jöttek.
- növények: crypto, anubias, jávai moha, marimo, valisneria és valami haldokló mocsári növény (amit vízni növényként árultak)
- állatok: néhány endeler guppik, néhány hibrid hím guppi, 2 platti, 10 garnéla (red cherry és yellow), 1 algázó harcsa, rengeteg tányércsiga, 4 csigaevő csiga az egyensúly miatt.
-kaja: SERA vipan, TETRA wafer, alga tabletta, szárított eleségek
nem ez viziászka, sok lába van
Na végül kihalásztam, pedig féltem tőle. :)
Hasonló ehhez, de nem ez az szerintem.
Igen, szerintem is ászka.
A növényekkel érkezett régen egy ilyen, de azóta nem láttam, és az sokkal sötétebb volt és nagyobb...lehet beásta magát és összement és kifakult és most jött elő.
Élt még, amíg ki nem dobtam.
Hát sajnálom :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!