Mennyiért érdemes vasfát és bazaltot venni dekorációnak?
Egy helyiakvarisztikai boltnál tudnék venni, és ezek az árak:
Bazalt: 5kg-os kiszerelésekben(rendelésre) ömlesztve 30Ft/kg áron.
Vasfa kg-os ára: 2000Ft/kg.
Ezt most hogy kell érteni vasfánál? Minden fadarab ára más és más?
Szerintetek ezek jó árak? Érdemes venni ennyiért?
Szerintem itt van legjobb áron:
A bazalt ára biztos, hogy jó, csak tudni kellene, hogy mekkorák a darabok és mennyire szépek. Gondolom meg tudod nézni előtte, 150 Ft 5 kg kőért nem sok.
A vasfa ára is teljesen normális, drágák ezek a fák. Minden darab ára más és más, általában előre le vannak mérve és be vannak árazva. Ha nincs a közeledben elhagyatott szőlős, ahol tudsz szerezni permetszermentes darabokat, akkor érdemes boltban megvenni ennyiért, igen.
Köszi az eddigi válaszokat. Igen, az aquadepoval az a gond, hogy szállítási költséget számolva már nem éri meg. Meg aztán szerintem jobb személyesen megnézni, így azt veszed, amelyik tetszik.
Egyébként szőlős nincs a közelben sajnos. :(
YourDestiny: esetleg mit tudsz ajánlani vasfa helyett dekorációként?
én vettem vasfát de végül nem tettem be...nem mutat jól. meg kell előtte kozmetikáznom majd kicsit, csak még nem volt kedvem hozzá.
helyette én kerámia bujkálót vettem. pont méret és jól is néz ki nálam. ismerőstől 1-1,5 hónapja kaptam egy "pucér" verziót is, ami nincs mázolva, most azt is betettem de az eredetileg vásárolt mázolt nekem jobban tetszik. ízlésesen, barnára van festve, olyan fa hatású...szóval ha jót választasz az ilyesmi is jól tud mutatni.
de pl van aki kókuszdióhéjat rak be, láttam már üres csigaházat és üres kagylót is (ezekből nem szabad sokat, mert keményítik a vizet).
olyat is láttam neten, hogy fehér homok volt és rózsaszín üvegkavicskák...ez szerintem nem pont akváriumba való...de gondoltam említek egy szélsőséges példát is :)
sok féle opció létezik, így teljesen testre lehet szabni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!