Akvárium szűrővel mi lehet a baj?
Kezdő vagyok .
Ismerősömtől vettem át az akvárimát,halakkal .
54 L akvárium , Elite Jet-Flo75 belső szűrő van benne . Erről mi a véleményetek ?
Illetve mit csináljak , mert azt veszem észre hogy a szűrő szakaszosan megáll pár másodpercre. (ki van takarítva!)
Ha a vízfelszín alá nyomom már jobban mint 2 cm , már nem is működik .
SOS!!!!
Szerintem egy kicsit kicsi ez 54l-hez, de nem vészesen.
Azt hogy érted, hogy nem működik? Nem forgatja a vizet? agy levegőt nem fúj a vízbe?
Igen van hogy a levegőt nem fújja a vízbe , vagy nagyon gyengén .
Ajánlanál elérhető áron valamilyen szűrőt nekem ?
(ahogy lenne pénzem , kicseréném , mert felidegesít ez a sz@r szűrő) .
Pl egy Aquael fan2 szűrő (25cm magas) ha befér magasságban, csak akkor szerintem nem sok talajt tehetsz alá.
Vagy egy Eheim 2010, azt most nem tudom az milyen magas, de szerintem az kicsit alacsonyabb.
Én is ezt a kettőt akartam ajánlani. :)
Ezen kívül még esetleg jó lehet a Tetra Tetratech IN 600 Plus, vagy, ha a kiválóságra mész, akkor a JBL CristalProfi i 60.
Attól hogy nem porlaszt levegőt a vízbe, még jó a szűrő. Ez csak egy kiegészítő funkció amit a legtöbben nem is használnak. Ha érzed, hogy nyomja ki a vizet akkor okés.
Üdv,
Most sikerült megoldanom . Már annyira felidegesített ez a szűrő , hogy szétszedtem és a tusoló fejen lehet rákapcsolni hogy nagyobb nyomású víz jöjjön , na azzal jóóól átmostam a szűrő felső részét . Annyi kajamaradék jött ki belőle,meg se gondoltam volna .
Most okés , szép csendben működik . :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!