Szerintetek milyen növény mutatna jól?
160l aksiba kéne valami nagy levelű vagy valami nagyobb vagy valami szép növény!Közepes fény igényig lehet menni!
Olyan 2-3 darabot mondjatok pls.! Ja és még inkább sok féle növény vagy egyből jó sokat?
szerintem pl a vízi hortenzia nagyon szép. nekem van 4 tő, de már mindegyik kisebb bokor lett a sok kicsitől.
a vízi hortenzia mellett a másik kedvencem az érdes tócsagazom. nagyon szép nagy és látványos bokorszerűt csináltam már belőle...szerintem nagyon jól mutat és bónuszként nagyon sok oxigént is termel :)
ami még tetszik az az eleocharis parvula, de ez nem feltétlen közepes fényigényű. nekem is volt 0,5W/lityó alatt. szépen fejlődött, de a márnáim ahogy elsuhantak fölötte mindig kijött mert olyan kis pici volt még a gyökere. végül meguntam a folyamatos akváriumban matatást és felszámoltam&kidobtam a maradékot (nagyon kevés élte túl...a többségét beszipkázta a belső szűrőm).
másikra a válasz: nálam több fajta van. van amiből kevesebb és van amiből rengeteg :) de nekem így tetszik. másik a kevésből sokat elvet vallják, megint mások pedig a többféléből kevesebbet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!