50 literes akváriumba elég enyi hal vagy még tehetek hozzájuk egy párat?
50 literbe még ezeket se teheted, nemhogy mást.
Neonnak legalább 80 cm-es aksi kell.
Mollynak legalább 80-100 liter.
Algaevőnek, ha ancira gondolsz neki 90 liter, ha törpeszívóharcsára, az se jó, mert belőle 6-ot kell tartani, hogy jól érezze magát.
Túl sok is. Neon 80 centis akváriumhoz való, a molly-k társas halak és 90 litertől tarthatóak, a tipikus algaevő az anci, szintén 90 litertől tartható.
Válassz ekkora méretbe való halat!
8 hím guppi 5 panda páncélos harcsa meg vagy 3 zebracsiga.
Vagy 12 hím Endler guppi+5 panda páncélos. De ez mind nagyban függ a szűrésedtől. Milyen fajta?
Akkor van áramlat rendesen.:D
Így nyugodtan mehetnek bele az általam leírt halak.
Szerintem 50 literes aksiban 20 hal elfér.
Ennyi erővel az előző válaszok alapján egy 50 literesbe ha se mehetne.
Nekem is azt mondták a kereskedésben, hogy molly, guppi, platty mehet kb 50 bele csak jó levegőztetés és szűrés legyen.
Én ezt tapasztaltam, hogy a 20 bőven jó.
Szigeti Gergő: A francokat tapasztaltad, süt rólad, hogy közöd nincs az akvarisztikához.
Kérdező:
Én nanohalakat és garnélákat tartanék benne: mondjuk 10 Boraras urophthalmoides
És 20 Red cherry garnéla
A halak igényeit a diszhal.info-n tudod megnézni, minden fajról írják, hogy minimum mennyit és mekkora akváriumban tarthatsz. Az 50 kolibrihalnak például 500 liter kellene, kicsit elszámolta az eladó magát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!