60 literes akváriumba 8 guppi 5 neon 2 pandaharcsa mellé tehetek ezekből a halakból valamelyiket és ha igen akkor mennyit? :
Figyelt kérdés
-vörösúszójú párduc dánió
-kolibrihal
-gyöngygurámi
az nem baj sőt jó is ha egyszerűen szaporodnak, mert a kicsiket vagy átrakom egy másik akváriumomba, vagy pedig eladom.......
#guppi #neon......
2013. jan. 5. 17:40
1/13 YourDestiny válasza:
60 literre eleve sok a 15 hal, valamint a létszám se jó. A neonból 5 kevés, a pandából a 2 szintén, mivel csapathalak, a guppiból meg nem tudom minek nyolc. Őket ritkítani művészet, nem szaporítani.
2/13 anonim válasza:
kolibri halból 5-6 db-ot!De ez az akvárium így is túl van telepítve....szerintem vagy is nem is túl telepítve neon halnak vészesen kicsi a hely!
3/13 A kérdező kommentje:
Érdekes, mert a neonok nálam már 6 éve megvannak ez az 5 és mindig így volt a létszám
2013. jan. 5. 18:04
4/13 A kérdező kommentje:
ÉS pl ha nem lennének neonok akkor a helyükre mehetne gyöngygurámi
2013. jan. 5. 18:04
5/13 _.-Akv-._ válasza:
Inkább vedd ki a neonokat a páncélosharcsákat meg pótold ki 4-el.
6/13 _.-Akv-._ válasza:
7/13 YourDestiny válasza:
A gyöngyguráminak kétszer ekkora hely kell. A neonokról meg annyit, hogy meglenni meg van, de attól még a 60 liter szűkös nekik, mert aktív halak. Mondjuk úgy, hogy nem is a liter a fontos, hanem az akvárium hossza. A 70-80 centi a nagyon minimum, de igazság szerint illene nekik az egy métert megadni.
8/13 A kérdező kommentje:
értem
2013. jan. 5. 22:23
9/13 YourDestiny válasza:
Ha észrevetted, a neonjaid mindig együtt, az akvárium egyik végéből a másikba úsznak. 60 centin hamar kell fordulniuk, ott kevés a kiúszóterük, márpedig azt szeretik, emellett pedig a sűrű növényzetet.
10/13 anonim válasza:
Hát nekem most egyedül maradt sajnos a neonom, mert baj volt a vízzel. Guppiból nekem 1 pár van, de szerintem nem tudnak szaporodni, mert társas akváriumom van.
Kolibrihal 50 liter felett már beletehető.
Nekem Zebradánió van benne.
Még Holdfénygurámi lenne neked jó, de sajnos annak 80 liter kell, bár én beletettem és fél éve elvan.
Esetleg sziámiharcoshal?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!