Betehetem az akimba?
Ancinak vészesen kicsi a 40l. Sőt, a neonhalaknak is kéne legalább 70-80l. Szóval alapvető probléma ez, rossz fajokat választottál. Egy ekkorába maximum nanohalból lehetne 8db-ot tartani, és melléjük mehetnének a Red Cherryk. Már ha rájuk gondoltál.
Szóval sürgősen csinálj valamit velük, mert ez így nem lesz jó. javaslom, hogy vidd vissza őket a boltba.
És csak egy megjegyzés ide a végére, ne vedd rossz néven. Sokszor olvasom, hogy az írás azért ilyen meg olyan, mert telefonról írja az ember. Azzal is lehet ám pontosan fogalmazni... :)
Hát én nem vagyok nagy halas, csak pár napja olvasgatom az oldalt, de már tudom, mit fognak neked íri:
1. A neonhalaknak legalább 70 liter kell és 80 cm hosszú úszótér
2. Az anci legalább 90 liter vízbe való
3. Ha a red red cherryt takar, az állítólag nem való neonhal mellé.
Szóval gondolom, az lesz a konklúzió, hogy abban az akiba befelé már semmit se tegyél...
Akkor itt a válaszod: NEM. Ajánlatos lenne elajándékozni a mostani halaidat, mert a te akid egyáltalán nem való nekik, inkább nanohalakból kéne tartanod egy 10es csapatot, és akkor mehetnének a garnélák.
Nano halak: [link]
A neonhal akármennyire is kicsi nem nanohal, mert hosszú, 70-60 centis aki kell neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!