Hány halat szül egy guppi egyszerre?
hát erre nem számítottam xD aszittem kb 2-3 :D
köszi
Van, ahol 25-50-et írnak, van, ahol 25-100-at. Nekem 30 körül szokott lenni kerti tóban. Ha társas akváriumban van, akkor a többi hal megeszi a kicsiket, csak amik el tudnak bújni időben, azok menekülnek meg. :( De nem sok szokott nálam lenni, 5-8 db egy szülésnél. Most nagyon sok növény van az akváriumomban, azért. Nem rég alig volt növényzet, akkor sokáig 1 sem maradt meg. :(
Tedd külön, ha szül, elletőketrec a legjobb, vagy ha beraksz vmit, amiben a kicsik el tudnak bújni, de a nagy nem fér bele, mert megeszi a saját utódait is szüléskor.
Nekem elsőre 20 lett //persze elletőhálóban//,de mielőtt szült rákerestem,és 5 és 100 között szülhet //elsőre persze nem//.Ez nagy mértékben függ attol,hogy mivel eteted!!!ajánlom a faygasztott szunyoglárvát és a többi fagyasztott cuccot!!Nekem bevált.
Ja és találtam vmit!!Mindenki nézze meg!!Cuki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!