Sera Co2 ( tablettás ) vélemények?
Figyelt kérdés
Sziasztok,
200 literes akvárium, szerintetek megéri ilyet venni?A sera növényápoló készlet tartalma:
- sera CO2-Start, ideális ellátás 60, 200 literes akváriumokhoz.
sera CO2-diffúziós reaktor-ból és sera CO2-Tabs plus-ból áll. (20 tabl.).
azaz ezt venném: [link]
Egy nap hány co2 tabletta kellene egy 200 literes akváriumba? Elég ez a cucc? Érdemes megvenni?
Üdv, Boldog Karacsonyt
2012. dec. 22. 23:21
1/5 anonim válasza:
Szerintem Hosszú távon jobban járnál egy nagynyomásúval.
neked is :)
2/5 anonim válasza:
Szerintem a CO2 tabletta nagyon rossz és a sera táp is.
Ezzel jobban járnál:
Boldog Karit neked is.
3/5 anonim válasza:
Én is ilyennel tápozok és tök jó :)
Neked KB 10 nyomás/ nap a mikro-makroból, és easy carbo az algára
4/5 anonim válasza:
Igaziból valamit biztos ér. Ezt a dobozos dolgot még sehol sem láttam, de a tablettát csak simán a vízbe dobva, borzasztó lesz a víz. Nekem is megvan még a fél doboz aqvaplant tablettám. Ha valaki kéri, elpostázom neki. A vége úgyis az lesz hogy nagynyomásút veszel. (vagy csinálsz)
5/5 Platypus válasza:
Szerintem az élesztős CO2 is van ilyen hatékony, és az ehhez képest ingyen van. A sera tápozása meg nem igazán van a CO2 adagoláshoz igazítva. Vagy elég a CO2, és kevés a táp, vagy elég a táp(kevés fényen) de akkor meg felesleges a CO2.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!