Hol lehet floridai/kubai kék rákot kapni Budapesten, illetve van olyan aki eladná a sajátját?
Figyelt kérdés
2012. dec. 22. 20:43
1/4 anonim válasza:
Az Atlantiszban szokott lenni néha. Bár mostanában nem néztem, de telefonon meg lehet kérdezni.
Bp, VI. Eötvös u. 28.
Telefon: 06-70-701-7550
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2012. dec. 23. 13:04
3/4 Csabeszkusz99 válasza:
Ha kubai kèkrákot szeretnél tartani, akkor úgy kèszülj, hgyha két darabot veszel, pár héten belül egyből szaporodik!!! Én is úgy jártam vele, most a két szülővel együtt 15 darab rákom van! Most majd viszem a szaporulatot vissza a kereskedőnek, akitől vettem a 2 nagyot... szivesen eladnám őket akár neked is ha kéne, de én a hajdúságban lakok, úgyhgy nem hiszem, hogy megérné...
4/4 A kérdező kommentje:
Csak egyet szeretnék tartani, úgyhogy ilyen gondom remélem, hogy nem lesz:) hát igen, az elég messze van, de köszönöm a választ!
2012. dec. 24. 19:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!