Egy bettának mekkora akvárium kell?
Már vannak halaink, de a bettát külön szeretnénk rakni. Úgy olvastam, hogy elég neki egy 10-11 l-s akvárium. Egy hal lenne benne.
Azért lenne fontos, mert ha elég neki, akkor helyet foglalhat az íróasztalomon. :D
30 liter a minimum, nem az ideális, hanem a minimum. A piacokon a kiskutyákat is kartondobozokban árulják, de ez nem jelenti azt hogy abban is él évekig. 30 liter is iszonyatosan kicsi életteret biztosít gerinces állatoknak, az nano kategória. Ha rajtam múlna az állatvédelmi törvény, felemelném 50 literre a minimumot.
Üdv,
Akkor valaki árulja már el hogy miért árulnak külön bettának 2 l aksit??bettának kitalált aksik legjobb oldalakon is max 10 L és külön feltüntetve rajtuk hogy bettának !! akkor hol a 30 liter ? vagy az ezzel foglalkozó kereskedések mind állatkinzók ? azért ne hasonlitsuk már emberhez ... egy 8 cm halról beszélünk aminek nem is nagy a mozgásigénye. Ha külön törvény van rá hogy 30 L alatt nem lehet tartani akkor áruljátok már el miért lehet minden oldalon megkapni ? Ha annyira tilos lenne nem is árulhatnák ... nem hogy még kiemelve nekik ajánlják ...
Hozzá teszem én is tervezem hogy bettám lesz és nem a legkisebb aksiba fogom tartani , de azért túlzásnak érzem hogy 8 cm halnak 50-60 liter keljen egymagában .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!