Mwelyik aljzat tisztitót vegyem?
Vettem egy ultra gagyi, kínai elemes porszívót, ami a vizet nem szívja ki, csak a mulmot gyűlyti egy zsákba.
Nyomi kell rajta egy gombot és kb 30cm-re be kell meríteni függőlegesen a vízbe, akkor működik, de ha túl mélyre merítem akkor leáll. Mindegy, van rajta egy teleszkóp, amivel beállíthatom, h milyen hosszú legyen a vége.
Ha nem merítem elég mélyen a vízbe, mondjuk csak 20 centire, akkor csak szürcsög, de nem szív.
A növények beleakadnak, mert annyi vacak áll ki belőle, hogy azzal próbálj meg lavírozni.
Rá lehet tenni egy lapos műanyagot is, amivel az algát lehet vakargatni az üvegről és egyből be is szívná, de ha egy kicsit megdöntöd, hogy odaférj az üveghez, akkor csak zizeg a motorja és nem szív semmit.
Nem ezt használom. Egy gumicső sokkal inkább alkalmas a porszívózásra. Alga vakarászásra meg egy sniccer pengéje, vagy egy szivacs, ha szükséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!