300 literes akvárium halak nélkül, nagyon hülye ötlet?
Figyelt kérdés
Vettem egy akváriumot minden berendezéssel (szűrő, fűtő, lámpa, talaj, növények, vasfa, kő lapok...) szépen berendeztem ízlésem szerint, majd felengedtem vízzel. Tudtam, hogy kéne várni 2-3 hetet amire a halakat belerakhatom, de annyira tetszik így is az akvárium, hogy "feleslegesnek" tartom bele a halakat. A feleségem teljesen hülyének néz, hogy van egy nagyon komoly akváriumom de halakat nem rakok bele... :D Szerinted rakjak bele halat? Ha igen akkor milyet?2012. dec. 16. 09:59
11/14 anonim válasza:
Mutatsz képet a nagyon szépen berendezett akváriumodról? :)
12/14 anonim válasza:
Én is azt akartam kérdezni hogy tudsz-e mutatni képet? :D
13/14 bamboochatheone válasza:
Egy képre én is kíváncsi lennék.:D
14/14 anonim válasza:
Nem baj. Megvannak az előnyei. Friss csapvízzel is cserélhetsz vizet. Betegséggel nem kell foglalkozni és etetni sem kell senkit. Csak egy víz alatti botanikus kert, ami a lakás dísze.
Én víz fölött növesztek "hydrocotyle sp japan" növényt, 80%-os páratartalomban, tehát le van takarva a teteje és csak 5 centi víz van alul, meg egy pumpa ami forgatja a vizet. Sűrű gyep lesz majd belőle. Nincs egy csepp alga sem rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!