GreenAqua-tól érdemes rendelni?
Pár növényt néztem ki magamnak, meg egy-két kiegészítő cuccot.
Az lenne a kérdésem, hogy milyenek a GreenAqua árai más akvarisztikai boltokkal összehasonlítva? Gondolok elsősorban a növényekre. Drágább, mint más boltokban?
Ti rendeltetek már tőlük? Mik a tapasztalatok?
Válaszaitokat köszönöm.
Én is náluk fogom megvenni a most induló akimhoz a növényeket. Az tuti, hogy ezek a növények algamentesek, és valószínűleg nincs rajtuk csigusz:)
De tényleg alaposan nézd át, hogy milyen igényei vannak egy adott növénynek. Nagyon sok olyan van náluk, amit erős világítás 1w/l, és Co2 nélkül nem tudsz életben tartani.
Kösz szépen a válaszokat. Azt hiszem, maradok az akvarisztikai boltoknál inkább.
Igazság szerint eléggé furcsállottam a növények árait, és ezért kérdeztem rá. De akkor jól gondoltam, hogy magas.
Ha nem rendelnél, hanem személyesen választanád ki, akkor nem vennél csúnya növényt sehol.
Ha viszont rendelsz, úgy bárhol becsomagolhatják neked a barnuló növényt is, ha éppen nincs szebb raktáron nekik. Télen szerintem meg is fázik, mert a GLS, vagy a posta nem melengeti az úton.
A green aqua is nagykerből veszi gondolom, mint a többiek, de ő átcsomagolja. Pl az élőtéri növényeket zselébe kis műanyag dobozkába adja és rárak egy szép színes nyomtatott kartont, amin van némi info a növényről. Hát de a nyomda is pénzbe kerül, és valakinek ki kell fizetnie az exluziv csomagolást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!