Szerintetek mire rakjak egy 160literes akváriumot? (100x40x50)
Figyelt kérdés
kb. 104 centi helyt van a bútornak hosszba máshogy bármennyi !2012. dec. 11. 11:39
12/14 A kérdező kommentje:
Én is köszi ! ;) Azt hiszem már csak az a döntés hogy bútort csináltassak asztalossal vagy van egy esztergás vagy is fémekkel foglalkozó ismerősöm aki tudna fém állvány hegeszteni nekem ! Csak szerintetek nem lesz csúnya a fém állvány ? (le festeném meg minden csak ne legyen csúnya mert most festem a szobát is)
2012. dec. 12. 09:57
13/14 anonim válasza:
A fém állványt utólag szerintem be lehet borítani faanyaggal. Csak rá kell csavarozni, és mindjárt szebben mutat. Persze ez csak egy ötlet, aztán hogy mennyire megvalósítható, azt nem tudom.
14/14 anonim válasza:
100x50x(70-80)méretű akvárium állvány a jó de a magasságot úgy válasszad be, hogy az akvárium legtávolabbi pontjára is betudjál nyúlni kézzel kényelmesen valamint egy teli vödröt fölé tudjál emelni merés vagy öntés esetére.
Nekem feketére festett zártszelvényből van bükk munkalappal (jobban bírja a vizet!!!) a tetején és az alsó polcon. Ha bútorlapot teszel az oldalára akkor még mindig 104 cm-en belül leszel! Úgy tervezd meg az állványt, hogy simán beférjen majd egy külső szűrő alá.
Amúgy meg a zártszelvény könnyen elrejthető és 100x stabilabb, tartósabb minden fabútornál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!