Gömbmoha tartása?
Milyen rák?
Tarisznyarákokhoz vettem növényt múlthéten szegeden, mert kifogyóban volt. (a mohák meg nem nőnek úgy a nagy akváriumban ahogy a rákok győznék vágni. )
Szóval mondtam a srácnak hogy tarisznyarákokhoz kellene növény. Szegény nem is tudta hirtelen mit is mondjon, de megnyugtattam hogy eleségnek viszem, nem számít hány nap alatt vágják tarlóra. Tapasztalataim szerint, jó ha nekiesik. Legalább mozog, és közben zöld táplálékhoz jut. Én is hallottam hogy fel lehet darabolni. Ez a te esetedben jól is jöhet. Elvágod ketté és mondjuk a kisebb megy eleségnek, a nagyobb meg mehet egy nagyobb akváriumba ahol tud szaporodni. Én karácsony mohával csinálom ugyan ezt, csak mire észhez kaptam hogy szaporítani kellene, addigra alig maradt belőle egy két szál.
Ne darabold fel, tönkremegy!
Az, hogy kibírja az árnyékot, nem azt jelenti, hogy az jó neki.
Sokkal nagyobb fényben szaporodik. 1 w/l-nek simán meg kell lenni, akkor "lifteznek" és nőnek valamennyire elfogadható ütemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!