Hogyan vegyem rá a szüleimet hogy lehessen akváriumom?
én ezt úgy oldottam meg, hogy szépen összespóroltam a dolgot az ösztöndíjamból (jó én 21 múltam és egyetemre járok. feltételezem neked nincs ilyen opciód). anyuék is tudták, hogy beindítani a legdrágább mert hirtelen nagyon sokba kerül. így mivel én vettem meg és az én szobámba került (azóta van egy a nappaliban is, bár az csak nevelő) és mivel látták, hogy az összes többi állatomról is felelősségteljesen gondoskodok (a hörcsögömet is én tartom el, saját pénzből. a kutyust és a cicust nem mert az már nem férne bele a keretembe)...és persze látták, hogy már hónapok óta kérdezősködök, és olvasok...megkaptam az engedélyt :)
de a legjobb ha nem hisztirohamot kapsz ha nemet mondanak. akkor olvass tovább, gyűjts több infót és ha látják, hogy tényleg érdekel és tényleg szeretnéd megeshet, hogy később megadják az engedélyt.
egyébként amíg ilyen véleménnyel vannak rólad, esélyes, hogy sokáig fog tartani mire megengedik :) addig is legyél türelmes és ne rinyálj nekik, hogy márpedig neked az kell :)
Na, megengedték? :D...
Nekem most lesz, csak 1 napon át kellett kérdezgetnem, hogy lehet-e halam :D... Holnap nézem ki az akváriumot, és hogy milyen hal legyen benne. :D..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!