Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » A sziámi harcos ( betta )...

A sziámi harcos ( betta ) megöli az algaevőket is?

Figyelt kérdés
még a héten új akváriumot fogok venni és abba sziámi harcost tartanék , de halottam sok iesmit hogy megeszi a többi halat meg hogy nem él meg másikkal stb... ez így van az algaevővel is???
2009. aug. 18. 00:17
 1/8 anonim ***** válasza:
76%
A betta csak a saját fajtájú hímmel harcol.Általában a többi csipkelődős hal kezdi ki a nagy uszonyai miatt.Nem esz meg semmilyen halat nyugi,de mindenképp olvass utána mely fajokkal tartható és általában az akvarisztikának mert nem bántásból,de fingod nincs róla és így csak a halashoz fogsz rohangálni aki\tisztelet a kivételnek\át fog b@szni és rád sóz mindent.tehát ha jót akarsz magadnak és a halaidnak nézz szét néhány ezzel foglalkozó fórumon ahol megtudhatod mik a feltételei egyáltalán,hogy halad legyen.innen elindulhatsz [link]
2009. aug. 18. 00:36
 2/8 A kérdező kommentje:
Más halat nem szeretnék mellé tenni csak algaevőt mert az ugy a nevéből kikövetkeztethetően.... megeszi az algát :D ammúgy kössz a segítséget
2009. aug. 18. 00:54
 3/8 anonim válasza:
56%

Én hímmel teszteltem már, Eredmény: hát a sziámi nem örült neki. 2 percig nézte és rá is támadt. Csigával is próbáltam már, Eredmény: ennek sem őrült, ezt is megtámadta.

Szerintem inkább ne rakd össze őket.

2009. aug. 18. 00:58
 4/8 anonim ***** válasza:
75%
Véleményem szerint nem fogja bántani,bár előfordulhat de ez nem gyakori.
2009. aug. 18. 01:21
 5/8 Salx Narval ***** válasza:
68%
Tegyél az aksiba nagyobb köveket, esetleg gyökeret.Növényesítsd jól és semmi gondod nem fog lenni, még akkor sem, ha esetleg szeretné megcsipkedni egy kicsit.Az algázók nagyon szeretik a bújókat,barlangokat,csőszerű dekorációkat és ezek között jól el is tud bújni, ha úgy adódik.Többet is vehetsz belőle.
2009. aug. 18. 05:06
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sok bettám volt az évek folyamán.. de egyik sem bántott semmilyen más halat.. a csigát állítólag szereti,erre annyi a tapasztalatom hogy az én akváriumomban túlszaporodtak a csigák.. szóval ártalmatlan.:) Csak a tükröt bántja ha beteszek hozzá.:D

Nyugodtan tegyél be hozzá egy algaevőt, nem fogja bántani! Viszont arra tényleg figyelj hogy legyen hol elbújnia:)

2009. aug. 18. 16:17
 7/8 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget mindenkinek. :)
2009. aug. 18. 20:38
 8/8 anonim ***** válasza:
83%
nem! csak a saját fajtájával harcol
2009. aug. 25. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!