Annak a halnak a nevét kérdezném, ami kopoltyús, van 4lába és farka is van. "o" betűvel kezdődik, vagyis valami ilyesmi rémlik. Nos?
Axolotl-ot kerestem. Köszönöm szépen! :)
Akkor micsoda ha nem hal?
Nekem volt, nagyon tetszett amíg nem volt. Aztán féltem tőle, rémálmaim voltak hogy megesz. Állandóan vigyorog, azoktól meg tartani kell :(
El is adtam inkább gyorsan.
Igen, axolotl, az lesz az. Az egy elég termetes gőteféle.
Nekem van kettő, egy vadas(szürke alapon fekete foltos)és egy fehér. 100x40 centis akváriumba tartom őket, szerintem nagyon édesek. Eszembe se jutna félni tőlük, :D:D szerintem inkább cukik, mint ijesztőek. Semmi gáz, igaz, kicsit furcsa fejük van, de nem vészes. A halakhoz meg gyakorlatilag semmi közük, azon kívül, hogy vízi állat ez is! :):)
Először a fehéret vettem, mert megtetszett a boltba. Gyors utána néztem a tartásának, mert nem, akartam, hogy megpatkoljon ilyen hamar. Kiderült, hogy nőstény. Rá két hétre hoztam a párját ugyanonnan(Békéscsabán az Iguána Díszállatkereskedés), a hím vadast, akivel nagyon jól megvannak, már többször volt sikeres szaporulatuk!
Én imádom az axikat, nem tehetek róla!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!