Guppik! Mi lehet a bajuk?
Figyelt kérdés
Ma születtek kisguppik! én meg megijedtem és kivettem a kicsiket az akváriumból hálóval és még azt is ami éppen "szült" "egyébként hamarabb szoktam kivenni az anyát és áttenni egy másik akváriumba ami erre van felszerelve" de most az összes hal úgy úszik hogy a testéhez símítja az úszóját és a farkuk is össze van zárva! eddig szépenkitartották az úszóikat mostmeg.... esetleg megijedhettek?2012. nov. 25. 21:06
1/2 anonim válasza:
Az úszójuk 'összetapad', én már jártam így. Valószínűleg el fognak pusztulni, a kicsik nagyon érzékenyek a vízminőség vagy környezetváltozásra.
2/2 A kérdező kommentje:
Bocsi azt elfelejtettem odaírni hogy nem a kicsiknek van ez a gondja hanem a nagyoknak azoknak sincs teljesen összetapadva ha akarják szét tudják nyitni! csak azért aggódok mert eddig nem csinálták úgy néz ki a farokúszójuk hogy sima és egyenes vagyis csak a nőstényeké ami elvileg legyező alakú kéne hogy legyen!
2012. nov. 25. 21:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!