Gertli kérdése:
Nem lesz bajuk?
Figyelt kérdés
Van egy 65 literes akváriumom.. van benne 4 sziámi harcoshal (1 fiu a többi lány) 3 guppim és 4 szifóm meg egy algaevő halam.. az alga evőnek vettem tablettát (alga kocka) és ő alig tudd enni mert a többi hal megette előle a többi halamnak nem lesz baja??2012. okt. 14. 12:13
1/5 anonim válasza:
Nálunk volt olyan hogy az algaevő megette a többi halat :D
2/5 anonim válasza:
Nem lesz bajuk.
Az algaevőnek este adj enni, az megtalálja úgy is.
3/5 anonim válasza:
Este adj az algaevőnek én mondjuk egyszer adók enni a halaimnak és vettem szemcsés tápot az algaevő szereti mert a talajra esik és a többi hal nem eszi meg onnan.
4/5 anonim válasza:
Adhatsz neki de utána kellett volna olvasni mindennek mielőt csinálsz akváriumot mert:
1.Fiú és lány bettát nem rekunk egybe (kivéve ha van egy 200l-es akváriumod)
2.A szifó 100lterben de ekkora arányban én inkább 120 literes akváriumba tenném be!!!
5/5 A kérdező kommentje:
Bocsi szifóim plattik bocsi :)
2012. nov. 9. 19:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!