Yep kérdése:
A halak kibírják az utat Budapestről Nyíregyházára?
Figyelt kérdés
2012. nov. 25. 15:43
1/21 anonim válasza:
Gyalog húzod őket a földön vagy mi?
2/21 anonim válasza:
Az mennyi idő?
Amúgy nem hiszem. Szerintem 1 óránál tovább már elég kellemetlen nekik, de lehet, hogy előbb is. Én díszhalakat szoktam venni, de a zacskó, amibe teszik, eleve nem túl nagy, úgyhogy abba eleve nem fér sok víz, és az oxigén hamar elfogy, hacsak útközben nem teszed át őket másik vízbe.
3/21 anonim válasza:
Fajta függő. De a legtöbb nem kényes díszhal kibírja.
Van, hogy üzletből viszik külföldre.
3-4 órát simán kibírnak.
4/21 anonim válasza:
Hát jól kell becsomagolni. Kérni hogy nyomjanak oxigént a zacskóba és sok vizet kérni hozzá. Megmondod, hogy kb 5 órát fogsz utazni vele, jó lenne ha életben maradna. De azért ez kockázatos.
5/21 anonim válasza:
Simán. Azok a díszhalak amiket meg fogsz venni, azok valószínűleg egy ennél 2x 3x hosszabb úton érkeztek meg a kereskedésbe.
6/21 anonim válasza:
Marhaságokat beszéltek.
1 liter vízben 1 liter levegővel csomagolva 50 guppi méretű édesvizi hal 12 órát simán kibír. Oxigénnel fújva 72 órát is.
Ami inkább kritikus, hogy ne hűljön ki.
8/21 anonim válasza:
A 6. válaszolóról annyit, hogy ekkora baromságot még nem hallottam, és soha senki NE próbálja ki, az állatkínzás, és biztos, hogy elpusztulnának!!!!
9/21 anonim válasza:
a 6. válaszoló egyáltalán nem ír baromságot. És az, hogy egy napig zacsiban vannak, még nem lesz állatkínzás. :) Az álaltkínzás az, amikor pl egy a vitorlás halat 5 literes befőttes üvegben tartanak egy hónapig, minden szar nélkül. Az állatkínzás.
10/21 anonim válasza:
# 8/
MO egyik legnagyobb akvarisztikai kereskedésében dolgozom. Szerinted képbe vagyok?
Na akkor el lehet ballagni jó messzire...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!