Ilyen növényem van, már kinőtt az akváriumból végig lecsípkedtem, mért van az h ahogy felfelé nő egyre keskenyebbek a levelei egyre kisebbb egyre vékonyodik felfele?
2012. nov. 14. 21:56
1/4 anonim válasza:
Nemtudom, nézted-e már, de szinte minden növény így működik.
2/4 anonim válasza:
Ahogy nő(ne) tovább, úgy azok a levelek is megerősöd(né)nek, amiket most kicsiknek tartasz. Ha pl. elülteted azokat, amiket lecsipkedsz, akkor idővel azok is ugyanolyan növénnyé alakulnak.
3/4 anonim válasza:
Lehet hogy alul kevesebb fény éri. Lecsípheted az alját is, és kigyökeresedik újra.
4/4 anonim válasza:
Hja hogy fönt vékonyabb, bocs, elnéztem, azt hittem, hogy az alja kopaszodik le.
Hát fent nyilván, mert ott még fiatal levelei vannak, azért kisebbek, mert most nőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!