Szerintetek mennyit érne, ez az akvárium? Ti mennyit adnátok érte?
HASZNÁLT akváriumról van szó!
Ami a szettbe van az az üres akvárium + világítás+ állvány. (Az állvány nagyon szépen ki van alakítva, kisebb fakkok polcok vannak benne)
Akvárium méretei:
125 x 50 x 40(h x m x sz) Bruttó: 250 liter (hátterezett), 8-as üvegből van ragasztva + merevítés és üvegtető van rajta
Világítás:
Bútorlapból készült fa armatúra (fekete)
2 X 36 W ( 120 cm) T8-as fénycső
Belülről Aluflex PZ fóliával borított( fényvisszaverés, páravédelem)
A normális válaszokat előre is köszönöm!
25-30, attól függ milyen az állvány.
Egy új akvárium 20.000 egy szekrény (normális) 40. Ez féláron, (mivel használt) 30.
A háttér az vagy tetszik, vagy nem, vagy minőségi, vagy nem, vagy mállik szét vagy nem... lehet ki kell dobni, de igazából ha hungarocell+csemperagasztó kombináció, akkor nem sok értéket képvisel, inkább csak a munkát, ami vele járt.
A bútorlap tető ugyanilyen, ha régi, akkor jól meg kell vizsgálni, mert a bútorlap nem bírja a párát. Egy idő után feladja, és elkezd szétmenni.
A világítási lehetőség elég gyér, 72 watt alatt kizárólag a legárnyéktűrőbb növények élnek meg, ami szintén kompromisszum.
Szóval még ha jó is a bútorlap, akkor is fejleszthetőnek kell lenni a tetőnek, mert ez nem valami erős így.
Ja, amúgy elég érdekes házi barkács sufni tuningnak tűnik így elsőre, mert egy akvárium világításnál mondjuk alap lenne pl a páramentes foglalat.
Az meg nem 2,5 cm, abban biztos lehetsz! (annyi fér be a 120 cm-es csőhöz 125 cm-re)
Megér 20-30 ezret biztos, nekem csak a hátterektől van herótom.
Egyszer kaptam egy olyan használt akváriumot, amibe egy cég csinált hátteret nekik jó drágán.
Lebontottam úgy ahogy volt, és majdnem elhánytam magam. Az anyag puha volt és felemelkedett egyes részein, láttam hogy ott befolyik a víz és voltak rajta vastag részek, amibe állt a rohadó víz, és valami fekete palatető is volt közé keverve és közte totál penészes rothadás volt az egész belül, ott ahol nem is kellett volna érintkeznie a vízzel.
Amit elviselek hátteresben, az csak a gyári háttér, ami aránylag lapos és kemény anyagból van, amin nincsenek kétes zsebek, tehát ami tisztítható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!