Guppi ivadékok mi a teendő?
Figyelt kérdés
most született sok kisgupi de mire észrevettem és kihalásztem őket sajnos a felét megették most ideiglenesen egy nagy befőttesüvegbe vannak kb 20 van és nemtom hogy ven- valami amit csinálnom kéve velük hány literes akváriumba tegyek őket porrá őrőlt kajájuk az van, egy nap 1X mint a felnőttek vagy többször is adjak-e szoval nemigen tudom mitcsináljak velük :D valami alap információkat ha valaki tud léccives irja meg!!(amugy dibtam be egy kis kaját má eszegettek azér) előre is köszönöm a válaszokat!! :)2012. nov. 9. 21:42
1/5 A kérdező kommentje:
bocsi de egypár elirás lett.... :(
2012. nov. 9. 21:44
2/5 anonim válasza:
Nem baj,biztos sokkot kaptál.Én is szoktam bár már szerencsére nekem is sikerült szaporítani egy-két fajt.Legalább kétszer etess egy nap.Szerezz be egy legalább negyven literes akváriumot,valami kis szivacsszűrővel.Amennyiben szép felnőtt egyedeket szeretnél nevelni(miért ne akarnál)Próbálj minél több élő csemegét adni nekik.
3/5 A kérdező kommentje:
oké köszi má lenyugodtam :D majd akkor veszek nekik!! :) amugy olyan kis csunyák.. tiszta átlátszóak hatalmas gülü szemekkel!! de gondolom biztos majd megszinesednek!! :)
2012. nov. 9. 22:50
4/5 Cerberosz válasza:
mekkora akváriumod van? Mert én úgy csináltam hogy egy fagyis dobozt kiluggattam hogy a víz cserélődjön benne és azt kikötöttem az akváriumba és abba raktam a kicsiket, így nem kell külön fűtés, szűrő és a szülők illetve a többi hal sem eszi meg ha meg már elég nagyok akkor kiengedheted őket. Ja és nem kell megvárni amig az új akiban beáll sz egyensűs és nem stresszeled őket a költöztetéssel.Én a guppikat igaz endlerek őket nem kell külön rakni napi 4-5 ször etetem de mindig csak keveset
5/5 anonim válasza:
Én egy szögletes műanyag flakont szoktam használni. 2L es habfürdőst félbevágtam, ahol a nyaka van arra kötöttem egy harisnya darabot, hogy ne tudjon semmi ki és bemenni de levegőt kapjanak vagy a másik felét amelyre a szélesebb oldalára nyílást vágtam és egy harisnyár húztam arra is ugyan úgy beválik még meg nem nőnek akkorára, hogy ne egyék meg őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!