Mi a további teendőm?
Tegnapi nap folyamán beletettem az akváriumomba a talajt, felengedtem vízzel és elindítottam a szűrőt benne. ma benépesítettem egy pár növénnyel így a világítást is elindítottam. A fa ázik egy vödörben.
A szűrő folyamatosan megy, világítás reggel bekapcsol majd este kikapcsol? Néha egy kis lemezes tápot szórjak bele? és így 2-3 hétig, utána mehetnek a halacskák bele?
Amúgy ha linkelek fotót a növényekről és a fáról van esély rá hogy meg tudjátok mondani a nevét?
Mangrove fa talán, de igazából bármi lehet.
A halkaját nem kell túlzásba vinni, amíg nincsenek halak, egy picit egyszer beleszórsz, szerintem az elég.
Világítás egy olyan napi 8-10 órát menjen, de az első két napban jobb ha nem megy, azért hogy ne szaporodjanak el az infuzora papucsállatkák benne (attól ilyen fehéres ködös lehet a víz). Aztán heti egyszer csinálni 30% vízcserét, állott vízzel. És kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!