Létezik olyan hal, ami meg van levegőztető nélkül is?
A legtöbb hal elvan levegőztető nélkül, szűrő nélkül viszont nem lehet akváriumot üzemeltetni.
Áram nélkül nem fog menni!
Egy akváriumban ugyanazok a folyamatok játszódnak le kicsiben, mint a természetes vizekben. De mivel nem billiónyi köbméter vizekről beszélünk, csak pár literről, ezért gépekkel kell megoldani a működtetését.
Áram nélkül nem megy! Se csiga, se növény.
Ne az állatkínzást tanulják meg a gyerekek!!!
Szerintem az egyik legigénytelenebb hal ilyen szempontból a guppi, és azok szépek is. Nem kell nekik sok cucc.
Bár ha kezdő akváriumos vagy, akkor vicces, de épp a fenti komment miatt, célszerű nagyobb akváriummal kezdeni, mert egy piciben sokkal nehezebb fenntartani a megfelelő körülményeket. Egyébként egy szűrő nem árthat semmiképp, és annyira nem halálosan magas az áruk.
A szűrő is árammal megy!
De ha megoldható, én is azt mondom, hogy guppi.
Viszont szigorúan csak hímeket tartsatok! Túl sok bonyodalmat okozna a szaporulat, nem tudnátok megoldani.
Egyébként ez még mindig egy nagyon sok ismeretlenes dolog.
Hány literes akvárium, világítás van hozzá, mennyit tudtok rákölteni? Mert mondjuk a világítás meg a szűrés a legdrágább. És ha nagy az akvárium, akkor ez elég húzós is lehet.
Szűrő és világítás nélkül én nagy ívben elfelejteném.
Akkor inkább tényleg csináljatok belőle terráriumot 1-2 hörivel, vagy valami pici rágcsálóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!