Melyik főiskolára/egyetemre kell mennem ha guppitenyésztő szeretnék lenni?
sajna könyvcímet nem tudok mert amikor még 1,5 éve a PTE-TTK-ra jártam akkor láttam a könyvtárban és a jegyzetboltban genetikával és öröklődéssel foglalkozó könyveket. innen tudom, hogy ott találsz :)
viszont ha kell számvitelből tudok adni könyvcímet és órai anyagot is. bár mi főleg könyvelni tanulunk, de az első féléves alapozó tananyag amit első félévben tanultunk szerintem bőven elég ahhoz, hogy a könyvelő ne verhessen át :)
esetleg marketingnek is érdemes utána nézni mert ma megfelelő marketing (és a marketing nem csak a reklámot takarja hanem pl a vevőelégedettséget is (CRM) és még sok mást) nélkül esélytelen egy KKV-t üzemeltetni :S marketinghez is van 1-2 könyvem itthon, főleg okj képzésekhez való anyaggal, de szerintem megfelelő alapokkal szolgálnak. pl a féléves vizsgámra is előásom majd őket pedig egyetemi képzésre járok;)
zsebev: attól, hogy megtanulod a számvitel legalapvetőbb dolgait, még egy profi könyvelő simán átverhetne - ha akarna.
de miért is akarna? neki az a lényeg, hogy a hatóságok előtt megálljon a beszámolód - márpedig innentől nem a tulaj, hanem a NAV és a könyvvizsgálók nézik át a könyvelést...kicsit jobban értenek hozzá, mint egy tulajdonos.
Ja, kérdező, a könyvelő költsége mellett a könyvvizsgáló költségét sem lehet megúszni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!